13. prosince 2015 • 16:25

Vrba vybral luxus na břehu Loiry. Zde budou bydlet Češi na EURO

Autor: iSport.cz, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základnou české reprezentace na EURO 2016 bude Hotel Chateau Belmont v Tours, historickém městu na břehu Loiry v srdci Francie. Jde o čtyřhvězdičkové hnízdo ukryté v dvou a půl hektarech zeleně. „Bude tam klid. Takové prostředí jsme hledali,“ řekl reprezentační trenér Pavel Vrba.



Hotel v Tours nabízí 65 moderně vybavených pokojů. Nejrozlehlejší jsou čtyři apartmány o velikosti 40 metrů čtverečních s okny a terasou do nádherného parku. I ve zbylých pokojích se mísí elegance s luxusem.

„Budeme hodně cestovat a tohle místo je uprostřed Francie. Blízko je letiště, jsme tam za 15 minut, takže vyhovující destinace. Bude tam klid. Takové prostředí jsme hledali,“ řekl reprezentační trenér Pavel Vrba.

V noci vypadá ubytování přímo úchvatně
V noci vypadá ubytování přímo úchvatně

Hotelovým hostům je k dispozici bohatá wellness aréna. Vévodí jí vyhřívaný vnitřní bazén, sauna, vířivka a lázně. Najdeme v ní také posilovnu. Česká výprava bude moci využívat i konferenční sál o rozloze 110 metrů čtverečních. Tradiční francouzská restaurace zve na různé kulinářské dobroty.

Kompletní menu s předkrmem a dezertem přijde na 41 eur. Horší to bude s cestováním. Do St. Etienne je to z Tours zhruba 450 kilometrů, do Toulouse 530 a do Lensu 435.

 

SPECIÁL EURO 2016: VŠE O MISTROVSTVÍ EVROPY VE FOTBALE

STADIONY A MĚSTA PRO EURO 2016

HISTORIE ME VE FOTBALE

.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud