18. června 2021 • 18:23

Eriksen je venku z nemocnice, viděl spoluhráče: Operace se povedla!

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dánský fotbalista Christian Eriksen opustil nemocnici v Kodani. Úspěšně se podrobil operaci, po které mu bude srdeční rytmus hlídat kardioverter-defibrilátor. Hráč, který zkolaboval při sobotním zápase s Finskem (0:1), poslal skrze dánský fotbalový svaz i krátký vzkaz.



Podle prohlášení dánského svazu Eriksen opustil Rigshospitalet po úspěšné operaci a už stihl i navštívit parťáky z národního týmu. Teď stráví čas v klidu s rodinou.

„Děkuji všem za tolik pozdravů a vzkazů, je to neuvěřitelné. Operace se povedla a v rámci možností se mi daří dobře,“ vzkázal 29letý záložník Interu Milán. „Bylo skvělé opět vidět kluky poté, co včera odehráli skvělý zápas,“ okomentoval čtvrteční bitvu, ve které Dánové padli s Belgií 1:2. „Asi nemusím dodávat, že jim budu fandit i v pondělí proti Rusku.“

Eriksen zkolaboval v sobotním klání s Finskem, život mu zachránily pohotové reakce spoluhráčů a lékařského personálu. Po operaci mu srdeční rytmus bude hlídat kardioverter-defibrilátor, tedy stejný přístroj, který chrání nizozemského zadáka Daleyho Blinda. Zda bude Dán po jeho vzoru pokračovat v aktivní kariéře zatím není jasné.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud