Jonáš Bartoš
Premium
21. června 2021 • 04:30

Čechy čeká teplotní ŠOK až o 20 stupňů. Jak se chystají na boj s Anglií?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Praha, 32 stupňů, pocitově 37. Londýn, 17 stupňů, zataženo. Jde o obří rozdíl dvaceti stupňů, s nímž se budou muset poprat čeští fotbalisté. Přelety z Prahy na Ostrovy, kde Šilhavého výběr v úterý vyzve v londýnském Wembley domácí Anglii, jsou náročné časově, v letních parnech jde také o pořádný zápřah na organismus. V článku iSport Premium si přečtěte, jak lidé okolo mužstva na vedra v Praze reagují a jak je zvládají hráči.



Čeští reprezentanti se s nastalými pernými podmínkami vyrovnávají všelijak. V sobotu, den po zápase s Chorvatskem (1:1), měli náhradníci plnohodnotný trénink, v ukrutném vedru hráli fotbal pět na pět. Pro tělo šílený nápor, zvlášť po náročné sezoně a v programu turnaje, kde běží zápasy v rychlém sledu.

Až členové týmu v pondělí vylezou ven na letišti v Londýně, čeká je pořádný šok. Předpověď hlásí čtrnáct stupňů a přeháňky, na úterní zápas má být ideálních osmnáct stupňů a pod mrakem.

Pavouk EURO 2021: Kudy vede pro Čechy cesta do osmifinále? >>>

Ještě v noci se výprava vrátí se do letního parna v české metropoli. Pozitivní zprávou může být, že od středy už by se v Česku mělo ochladit, přijít mají deště a bouřky.

„V tomto počasí je samozřejmě extrémně 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud