23. června 2021 • 10:48

Souček a Coufal se bavili s parťákem, když... Pánové, roušky! Skot straší

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hlavně bezpečně! Tomáš Souček a Vladimír Coufal se po utkání s Anglií (0:1) na EURO s radostí pozdravili s parťákem z West Hamu Declanem Ricem. Anglie poučená problémy s izolací dvou hráčů kvůli nákaze Skota Billyho Gilmoura si celou situaci ohlídala a pořadatel trojici "kladivářů" rychle rozdal roušky.



„Declane, ať se vám na EURO daří. Ale ne proti nám!“ vzkázal Tomáš Souček ve videozdravici kamarádovi ze záložní řady West Hamu. Přání se mu nevyplnilo, Anglie porazila český výběr 1:0 trefou Raheema Sterlinga. Oba týmy ale postupují, kamarádi z londýnského klubu se tak po zápase mohli s úsměvem pozdravit.

Rice se s Coufalem a Součkem po zápase objal a dali se do diskuze - s dostatečným rozestupem. Přesto k nim přistoupil jeden z pořadatelů zápasu a rozdal roušky.

„Udržujte bezpečnou vzdálenost a nemluvte déle než 15 minut,“ smál se komentátor ITV Mark Pougatch. „Tihle tři stojí venku, což je velký rozdíl proti tomu, co se stalo minule s hráči Chelsea. Ale nikdo už tohle nechce víckrát řešit,“ dodal.

Tomáš Souček a Vladimír Coufal se po zápase pozdravili s Declanem Ricem, všichni dostali roušky
Tomáš Souček a Vladimír Coufal se po zápase pozdravili s Declanem Ricem, všichni dostali roušky

Odkazoval se na situaci, která z anglické soupisky na týden vyškrtla beka Bena Chilwella a záložníka Masona Mounta. Hráči Chelsea se po zápase se Skotskem (0:0) potkali s mladým spoluhráčem z klubu Billym Gilmourem. Skotský záložník pak vykázal pozitivní test na koronavirus a jak on, tak oba angličtí hráči museli na týden do izolace. Zbytku skotského týmu se přitom karanténa netýkala.

„Je to bizarní situace. Strávili spolu o dvě minuty déle než měli v poměrně otevřeném prostranství. Ale musíme se s tím smířit,“ hlesl pro ITV trenér Anglie Gareth Southgate, kterému Mount a Chilwell budou chybět i v osmifinálovém klání.

Z celého problému byl nesvůj i Petr Čech, legenda Chelsea a momentálně technický poradce klubu. „Může mi někdo pomoci porozumět, proč Mason Mount a Ben Chilwell - po negativních testech - musí do izolace po kontaktu s Billym Gilmourem, zatímco celý skotský tým, který s ním sdílí kabinu, hotel, autobus a letadlo při cestách, jídelnu a mítinkovou místnost může hrát, protože předložil negativní test? Jaký je rozdíl, když mají ty samé výsledky? Je to nepochopitelné,“ divil se bývalý brankář české reprezentace na Instagramu.

Skupina D

Z V R P Skóre B
1. Anglie 3 2 1 0 2:0 7
2. Chorvatsko 3 1 1 1 4:3 4
3. Česko 3 1 1 1 3:2 4
4. Skotsko 3 0 1 2 1:5 1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud