16. října 2012 • 23:50

Kino Plzeň uvádí: Lhář, lhář. Limberského však horor nečekal

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Kino Plzeň uvádí: Lhář, lhář. V hlavní roli D. Limberský. Tenhle transparent uvítal na Letné plzeňského fotbalistu Davida Limberského. Ten se na Letné ukázal v reprezentačním dresu v bitvě s Bulharskem v a čekalo se, zda fanoušci Sparty dají hráči „sežrat“ jeho vystoupení po podzimním ligovém duelu Plzně se Spartou na západě Čech. Pískot se sice ozval, ale žádný horor Limberského nečekal.



Plzeňský reprezentant toho měl na triku po ligovém duelu Spartou hodně. Nafilmoval penaltu a vše ještě okořenil následnými výroky o tom, že Letenští dosáhli na dvacet mistrovských titulů s pomocí rozhodčích. To všechno vyvolalo zlou krev a rozpoutalo válku mezi oběma kluby.

Sparta volala po trestu pro hráče za hrubou urážku, Limberský však nakonec z incidentu vyvázl s pokutou. Teď ho čekala zkouška ohněm, poprvé od chvíle, co si pustil pusu na špacír, musel na Letnou. Byť v reprezentačním dresu.

Kdo čekal, že příznivci Sparty, kteří se pochopitelně mezi fanoušky národního týmu našli, rozpoutají na stadionu „peklo“ a každý kontakt Limberského s míčem bude provázet pískot, byl na omylu. Třeba zafungovala i jeho omluva, že šlo o exces. „Radši bych vyhrál jiným gólem,“ vrátil se k problematickému duelu hráč Plzně.

A možná i proto jej Pražané vzali na milost. „Limba“ sice nějakou tu hlášku i pískot schytal, publiku se však nelíbil především výkon národního jako celku a nespokojené reakce tak patřily celé reprezentaci za hubenou plichtu 0:0 s Bulharskem.

Limberský jde k zemi. Po vzájemném souboji s bulharským Popovem
Limberský jde k zemi. Po vzájemném souboji s bulharským Popovem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud