25. března 2013 • 21:08

Piqué vyjel po Arbeloovi! U Španělů se hádaly opory Barcy a Realu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V reprezentaci zapomínají na klubovou rivalitu. Tváří se jako fungující kolektiv, který drtí všechny světové týmy. Jenže když Španělé ztrácí body, jejich hvězdy znervózní. Takhle se v kvalifikačním utkání s Finskem (1:1) chytli Gerard Piqué a Álvaro Arbeloa, obránci Barcelony a Realu Madrid.



Dvakrát vyhráli mistrovství Evropy, jednou mistrovství světa. Ve Španělsku vyrostla výjimečná fotbalová generace, která v poslední dekádě nemá konkurenci.

Klíčem k fenomenálním úspěchům je také to, že hráči ve výběru Vincenta del Bosqueho dokáží upřednostnit týmový úspěch nad nevraživost z bitev mezi Barcelonou a Realem Madrid.

Jenže v pátek při nečekané domácí remíze s Finskem (1:1) tryskaly emoce. Po brance Pukki na 1:1 se do sebe pustili Gerard Piqué a Álvaro Arbeloa. Stoper Barcelony odkopl balon a hned běžel za svým spoluhráčem, aby si vyříkali předchozí situaci.

Podle záběrů šlo o vášnivou diskuzi, oba hlavní aktéři rozhazovali rukama a divoce gestikulovali. Reportéři ihned připomněli situaci z lednového El Clásika, kde se Arbeloa dostal do křížku s Messim a značně tím vytočil argentinskou superstar.

Remíza s Finskem je pro Španělsko druhá v řadě, v kvalifikační tabulce jsou úřadující světový šampioni na druhém místě za Francií. O postup na turnaj do Brazílie tak budou muset ještě tvrdě bojovat.

David Villa v koncích. Brankář Niki Mäenpää byl nad jeho síly
David Villa v koncích. Brankář Niki Mäenpää byl nad jeho síly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud