16. listopadu 2013 • 11:25

To je ironie! Ronaldo zuřil kvůli simulování. Nebreč, vyčetl obránci

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | První barážový zápas o postup na MS 2014 s fotbalisty Švédska patřil jemu! Cristiano Ronaldo byl v při vítězství Portugalska 1:0 hodně vidět. Vstřelil jediný gól zápasu, jednou trefil břevno a také byl k vidění při jednom hodně neobvyklém momentu. Hvězdě Realu Madrid vyčítají fanoušci přílišné sklony k simulování, tentokrát se kvůli tomuto nešvaru Ronaldo obořil na jednoho ze soupeřových hráčů.



MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 11. • 20:45
Portugalsko
Portugalsko
1:0
ONLINE
15. listopadu
20:45
Švédsko
Švédsko
Góly

Domácí: 82. Ronaldo

Hosté:

Sestavy

Domácí: Patrício – Coentrão, Pepe, Alves, Pereira – Meireles (78. Josué), Veloso, Moutinho – Ronaldo (C), Postiga (66. Almeida), Nani

Hosté: Isaksson – Lustig, Nilsson, Antonsson, M. Olsson – Larsson, Elm (72. Wernbloom), Källström (78. A. Svensson), Kačaniklić– Elmander (88. Gerndt), Ibrahimović (C)

Karty

Domácí: Ronaldo

Hosté: Larsson, Elmander

Rozhodčí

Nicola Rizzoli – Renato Faverani, Andrea Stefani (vš. ITA)

Stadion

Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon

V 75. minutě zápasu ještě za bezbrankového stavu si neodpustil střelu na švédského brankáře, ačkoliv bylo jasné, že stojí v ofsajdu a gól by neplatil. To se nezamlouvalo obránci Mikaelu Lustigovi.

A došlo na krátkou výměnu názorů, při níž se Ronaldo dotknul čelem obráncovy hlavy. Ten si místo přikryl rukou a nasadil bolestivý výraz, což Ronalda dokázalo pořádně rozpálit. Směrem k Lustigovi vyslal gesta, kterými se snažil říct: „Hlavně se nám nebreč, o nic nešlo.“ A svůj výstup doplnil ukřivděnými gesty. Sudí jejich drobnému konfliktu nevěnoval pozornost.

VIDEO | Podívejte se, jak Ronalda rozčílil náznak simulování

Je v tom hodně ironie, protože neuplynul ještě ani měsíc, co Ronaldo v dresu Realu Madrid předvedl podobný teatrální výstup v Lize mistrů. Po střetu s Giorgiem Chiellinim se skácel k zemi a přikrýval si obličej, ačkoliv do něj ho obránce Juventusu vůbec nezasáhl, jak prokázaly také televizní záběry. Pro Chielliniho nicméně zápas tímto střetem skončil, protože mu rozhodčí ukázal červenou kartu a Real dovedl v přesilovce zápas k vítězství.

VIDEO | Podívejte se, jak Ronaldo přehrál pád proti Juventusu

Jenže nyní Ronaldo bojuje o účast na MS všemi prostředky a chová se i tak, jak bychom od něj nečekali. "Bylo byl lepší, kdybychom doma dali další gól, teď musíme skórovat ve Švédsku. Budeme bojovat ze všech sil, protože nikdo nechce přijít o možnost být v Brazílii," dodal Ronaldo.

Máme náskok! Portugalští fotbalisté se radují z gólu do švédské sítě.
Máme náskok! Portugalští fotbalisté se radují z gólu do švédské sítě.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud