24. října 2013 • 08:45

VIDEO: Kam mě to trefil? Červená po Ronaldově simulaci zničila zápas!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci (nejen) Juventusu Turín  (opět) nemůžou přijít na jméno Cristianu Ronaldovi. A to nikoliv proto, že jim hvězda Realu Madrid ve středečním zápase Ligy mistrů dala dva góly. To minimálně ty nestranné potěšilo. K naštvání byl ale okamžik ze začátku druhého poločasu, kdy se Portugalec skácel po kontaktu s Giorgiem Chiellinim. Ten za to dostal červenou kartu a za stavu 2:1 pro Real bylo po zápase...



Běžela 48. minuta a Ronaldo se hnal k Buffonově brance, zakřižoval ho ale obránce Chiellini a odzbrojil ho. Došlo při tom ke kontaktu, Ronaldo se skácel k zemi a chytil se za obličej. Jeho spoluhráči se vrhli na rozhodčího a reklamovali úder loktem.

VIDEO | Podívejte se na celou situaci, po které padla červená karta

Hlavní sudí Manuel Grafe si nechal poradit od kolegů za čárou a vytasil červenou kartu. Opakované záběry ale ukazují, že Chiellini portugalskou star rozhodně netrefil do obličeje loktem - ten byl celou dobu někde na jeho rameni.

Možná že se Chiellini dotkl Ronaldovy brady dlaní v závěru souboje, ale nejdražší fotbalista světa se neomylně chytil za obličej někde u nosu, jako by ho měl mít zlomený...

Po červené kartě pak kouč Juve Antonio Conte poslal na hřiště dalšího obránce místo střelce prvního gólu Fernanda Llorenteho a z parádního fotbalu v první půli už nebylo nic.

Chielliniho loket byl někde na úrovni Ronaldova krku
Chielliniho loket byl někde na úrovni Ronaldova krku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud