24. června 2015 • 22:55

Anglická vlajka nepomohla! Lvíčata fandila u televize marně

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká Lvíčata si o start na OH v Riu nezahrají. Výběr Anglie totiž na ME do 21 let prohrál ve skupině B s Itálií 1:3 a nevešel se tedy mezi postupující týmy, což vzalo olympijské naděje Čechům. Ti fandili společně u televize dokonce i s anglickou vlajkou. Marně. K zachování naděje potřebovali od Angličanů aspoň bod.



Těšili se, že Angličané zabojují a oni by si to pak v neděli rozdali se třetím týmem skupiny B o postup na OH v Riu de Janeiru. „Budeme na zápas koukat společně u televize,“ říkal před utkáním Pavel Kadeřábek. „Dáme si nějaké jídlo a uděláme si hezký večer,“ vtipkoval ještě v dobré náladě český obránce.

Matěj Hybš se vybavil na sledování duelu anglickou vlajkou, ani ta ale nepomohla
Matěj Hybš se vybavil na sledování duelu anglickou vlajkou, ani ta ale nepomohla

A skutečně se většina týmu sešla u televizní obrazovky. Na záběrech České televize byl dokonce vidět obránce Matěj Hybš, který byl zabalený do anglické vlajky a držel fotbalistům Albionu pěsti.

Brabec provedl Chlebovskou hotelem: Jak se trestají Lvíčata při šipkách?
Video se připravuje ...

Dobrá nálada ale v českém táboře nemohla vydržet dlouho. Ostrované prohrávali již o poločase 0:2 a české výhlídky nebyly nejlepší.  Ve druhém poločase přidali Italové třetí zásah a bylo jasno. Češi si o start na OH nezahrají.

"Je to škoda, mysleli jsme, že Anglii to půjde přeci jen lépe," řekl ČT po zápase kouč Jakub Dovalil. "Ale neuhráli jsme si to sami, spoléhat na něčí pomoc prostě někdy vyjde a někdy ne," dodal.

Kadeřábkův VIDEOBLOG: Němčina podle Chlebovské! Mám nejlepší přítelkyni
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud