24. června 2015 • 04:59

Češi teď fandí Anglii. Jak jim dnes zařídí baráž o olympiádu?

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Remíza s Německem? Možná poslední zápas českých fotbalistů do 21 let na domácím mistrovství Evropy, ale možná také ne. Záleží, jak si dnes povede v druhé skupině na šampionátu Anglie. Pokud postoupí dál, bude Dovalilův tým čekat v neděli ještě jeden prestižní duel - baráž o poslední z účastnických míst na olympiádě v Riu de Janeiru. Tam totiž Albion příští rok startovat nebude. Jaký výsledek si mají čeští fanoušci přát?



Co zařídí baráž pro Česko?

Vítězství Anglie nad Itálií. V tom případě Anglie postupuje do semifinále a Češi se jako třeží tým ze "pražské" skupiny mohou chystat na olympijskou baráž proti třetímu týmu z „moravské“ skupiny.

Remízu Anglie s Itálií. Při takovém výsledku je potřeba držet palce také Portugalsku, které nesmí prohrát se Švédskem. To by pak Anglii předstihlo.

Kdy padne naděje na baráž?

Prohra Anglie s Itálií. Tady končí jakákoliv naděje. Pokud by ostrovní tým skončil podruhé na turnaji bez bodu, mezi postupující dvojici se stoprocentně nevejde a zhasnou tím i české naděje.

Proti komu mohou hrát Češi?

V případě, že se v neděli v Uherském Hradišti baráž hrát bude, existují dvě varianty. Česko vyzve buď Portugalsko, nebo Švédsko. Itálie to určitě nebude, protože v případě výhry nad Anglií postoupí dál a jinak zůstane ve skupině poslední.

Dosavadní výsledky: Itálie - Švédsko 1:2, Anglie - Portugalsko 0:1, Švédsko - Anglie 0:1, Itálie - Portugalsko 0:0.

Dnešní program (od 20:45): Anglie - Itálie, Švédsko - Portugalsko.

Z V R P Skóre B
1. Portugalsko 3 1 2 0 2:1 5
2. Švédsko 3 1 1 1 3:3 4
3. Itálie 3 1 1 1 4:3 4
4. Anglie 3 1 0 2 2:4 3

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud