12. července 2010 • 10:08

VIDEO: Lepší než zlato. Pusa v přímém přenosu

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takových rozhovorů jste v televizi asi ještě moc neviděli. Španělský brankář Iker Casillas se právě stal mistrem světa, když si ho k mikrofonu pozvala reportérka Sara Carbonerová, jeho přítelkyně. Pár vteřin to vypadalo na seriózní interview, pak se už ale Casillas neudržel a svou milou před kamerou vášnivě políbil. Tak se slaví titul!



Byl jedním z hlavních hrdinů španělského mistrovského tažení. Brankář Casillas se i v nedělním finále proti Nizozemsku několikrát vytáhnul bravurním zákrokem. Moment, který si ale španělští fanoušci nejvíc vryjí do paměti, přišel až po skončení duelu.

Takhle si Casillas vychutnal rozhovor se svou přítelkyní:

Iker Casillas políbil v přímém přenosu svou přítelkyni-reportérku.
Video se připravuje ...

Bylo jen pár desítek minut po Iniestově zlatém gólu, když si oblíbená reportérka španělské televize Sara Carbonerová zavolala k mikrofonu Casillase. Smáli se na sebe, oči se jim leskly. Šťastná země sledovala dojemné setkání – tihle dva spolu přece chodí.

Ne vždycky je šťastné, když vás má profesionálně zpovídat někdo tak blízký. Třeba po porážce se Švýcarskem ve skupině se Carbonerová dostala do problémů, když měla svému příteli v přímém přenosu podávat příliš nepříjemné otázky.

To teď nehrozilo. Krásná dívka s tvářemi pomalovanými národními barvami položila svému příteli jen pár dotazů. Pak už se Casillas neovládnul a v návalu emocí Carbonerovou objal a políbil.

Třeba to nebylo jak podle učebnic žurnalistiky, jedno je ale jisté. Až budou jednou fanoušci vzpomínat na úchvatný triumf v roce 2010, tahle pusa bude jedním ze symbolů vítězství.

Iker Casillas třímá v ruce trofej světových šampionů
Iker Casillas třímá v ruce trofej světových šampionů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud