15. června 2018 • 04:35

Nejvíc cool dresy na MS? Módní redaktorka hodnotí vysoko TŘI exempláře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa není jen o fotbale. Ale také o módě. Každý z 32 účastníků šampionátu, který v pátek odstartoval v Rusku, přivezl předvést nové modely. Pro iSport TV zhodnotila jejich úroveň módní redaktorka Radia Wave Veronika Ruppert. Z letošní nabídky ji zaujaly tři exempláře.



Největší rozruch vzbudily před šampionátem dresy Nigérie, v Londýně se na ně dokonce stály fronty před obchodem, kde se začaly prodávat. Také Veronika Ruppert jim dává palec nahoru. Kromě toho hodnotí vysoko ještě další dvě země. „Japonský dres je povedený a odráží starou textilní techniku. Jsem také fanynkou retro dresů Německa.“

Nikde není psáno, že se žhavým zbožím stanou i dresy někoho jiného. Třeba až ve vzdálené budoucnosti. „Dnes nám přijdou některé z nich divné, ale nějaký návrhář po některém z nich za deset, dvacet let z nějakého důvodu sáhne a udělá z něj nejvíc trendy věc,“ zdůrazňuje, že svoji roli může sehrát i příběh s dresem spojený.

Fotbalisté každopádně oblékají kvalitní zboží. „Úroveň dresů je opravdu vysoká. Ve fotbale je to značky, které je dělají, příležitost ukázat, co je nejnovějšího v technologiích,“ říká Veronika Ruppert.

Jaké vlastnosti mají fotbalové dresy? Která značka je umí nejlépe prodat? Který dres zabodoval v hudebním byznysu? Podívejte se na VIDEO.

Nejlepší dresy na MS? Nigérie, Japonsko a Německo, říká módní redaktorka
Video se připravuje ...

TOP 5 příběhů MS: Messiho poslední šance a islandský trpaslík
Video se připravuje ...

ANKETA fotbalistů: Kde budou sledovat MS? Švancara z gauče, Vízek u piva
Video se připravuje ...

Diskuse iSport TV: Polsko jako černý kůň MS? Blažek přeje triumf Ronaldovi
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud