29. listopadu 2022 • 10:00

Mundial: Na MS se příliš neprotestuje. Katařané nechtějí mluvit, co alkohol?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to ani náhodou mistrovství světa jako každé jiné. Šampionát v Kataru by byl specifický vždy – ať už termínem, lokací, velikostí země, či minimálními přejezdy. A samozřejmě kontroverzemi, které ho provázejí.



Až na kostrbatý začátek ale podle redaktora Sportu Michala Kvasnici mistrovství světa probíhá logisticky bez větších zádrhelů a s minimálními projevy protestů či demonstrací. Jak vypadá dějiště šampionátu a atmosféra na něm i bez větší přítomnosti alkoholických nápojů?

O tom všem a celé řadě dalších témat spojených s mistrovstvím světa v Kataru mluví v novém díle Mundialu redaktor deníku Sport Michal Kvasnica. Moderuje Martin Vait.

Všechny díly Mundialu najdete na iSport.cz/podcasty. Mundial je pořad a podcast o zahraničním fotbalu v celém jeho lesku, kráse, špíně i obskurnosti. Diskuze s redaktory a spolupracovníky Sportu a rozhovory s osobnostmi českého i světového fotbalu o aktuálním dění i dlouhodobějších trendech zahraničního fotbalu.

0:00 Jak probíhá šampionát v Kataru bez alkoholu?

12:05 Jaká je atmosféra s fanoušky a jak mistrovství vnímají sami Katařané?

26:06 Novinářská práce na MS

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud