7. července 2011 • 07:48

Domácí Argentina na Copě opět jen remizovala

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Favorizovaní domácí Argentinci nevyhráli na fotbalovém mistrovství Jižní Ameriky ani druhý zápas. S Kolumbií ve skupině A v Santa Fe ve středu remizovali 0:0, v tabulce mají dva body a jejich očekávaný postup do vyřazovací části turnaje je v ohrožení.



Nejlepší fotbalista světa Lionel Messi a jeho spoluhráči domácí fanoušky opět zklamali a při odchodu ze hřiště museli poslouchat jejich nespokojené bučení a pískot. Po úvodním nerozhodném výsledku s Bolívií neporazili Argentinci ani Kolumbii, která měla více šancí a s čtyřmi body vede tabulku. Ve třech zápasech skupiny A zatím padly pouhé tři góly.

V kolumbijském útoku se neprosadil ani střelecký rekordman Evropské ligy Radamel Falcao z Porta, třebaže se svým kolegou Dayrem Morenem domácím zadákům pořádně zatápěli. "Zasloužili jsme si tři body. Měli jsme šance, spoustu útoků, ale nezakončili jsme je," prohlásil kolumbijský obránce Mario Alberto Yepes.

V posledním utkání ve skupině nastoupí Argentina proti Kostarice a k postupu do čtvrtfinále bude potřebovat vítězství.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud