8. srpna 2011 • 11:23

Průšvih slovenského reprezentanta: Řídil opilý a přišel o řidičák

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0

Slovenský fotbalový útočník Miroslav Stoch má pořádný problém. Policie zastavila v sobotu ráno jeho žluté ferrari. Podle slovenského deníku Nový Čas mu při dechové zkoušce naměřili 1,17 promile alkoholu v krvi. Jednadvacetiletý forvard Fenerbahce Istanbul přišel o řidičský průkaz, za volant svého sporťáku si pravděpodobně dlouho nesedne.



Jeho křiklavě žluté ferrari vzbuzovalo v Nitře pozornost od začátku. Policisté Stocha stavěli už před několika týdny, ale čistě ze zájmu o jeho luxusní vůz. Tentokrát však slitování s mladým střelcem neměli.

Policejní hlídka Stocha kontrolovala v sobotu ve 4 hodiny ráno. Útočník se podrobil dechové zkoušce, při které mu naměřili 1,17 promile alkoholu v krvi.Tvrdý trest ho nemine. Okamžitě přišel o řidičák, pravděpodobně ho čeká i mastná pokuta.



Podle policejních zdrojů Stoch na první výzvu ke kontrole nezastavil. To odůvodnil tím, že si signalizace hlídky nevšiml. Poté, co mu policisté naměřili alkohol v krvi, už žádný protiargument neměl.

Hráč se k celé záležitosti v médiích vyjadřovat nechce, údajně měl vypít nějaké pivo (hladina alkoholu naměřená v krvi Stocha odpovídá zhruba pěti malým pivům).

Slovenského reprezentanta už ve středu čeká přípravný zápas v rakouském Klagenfurtu. Svůj prohřešek bude muset vysvětlovat nejen policii, ale též trenérovi slovenského nároďáku Vladimíru Weissovi pro porušení životosprávy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud