6. listopadu 2012 • 11:02

Dočkal se dočkal! Bílek povolal PĚT nových hráčů, chybí Pekhart

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Pět nových hráčů je v nominaci fotbalové reprezentace před přípravným zápasem se Slovenskem, který se uskuteční příští středu v Olomouci. Chybí brankář Petr Čech.



První pozvánku dostali obránce Tomáš Kalas z nizozemského Arnhemu, záložníci Ladislav Krejčí ze Sparty, Bořek Dočkal z Trondheimu, Martin Pospíšil a jeho olomoucký spoluhráč Michal Ordoš. Devatenáctičlennou nominaci zveřejnil trenér Michal Bílek na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Na první reprezentační start čekají také sparťanský brankář Tomáš Vaclík a útočník Libor Kozák z Lazia Řím, kteří ale už v minulosti v národním týmu byli.

Bílek před posledním letošním zápasem sčítá i hodně ztrát. Vedle Čecha, který nyní dostal volno kvůli nabitému programu v Chelsea, dlouhodobě chybějí i záložníci Tomáš Rosický a Václav Pilař. Nově jsou na marodce také obránce Michal Kadlec a záložník Petr Jiráček.

Bílkovy plány zkřížila také zranění útočníků Stanislava Tecla z Jihlavy a Václava Kadlece ze Sparty. Proti minulým zápasům nyní v mužstvu nejsou ani útočník Tomáš Pekhart z Norimberku a záložníci Josef Hušbauer ze Sparty s Milanem Petrželou z Augsburgu.

Nominace fotbalové reprezentace na přípravné utkání se Slovenskem (14. listopadu od 17:30 v Olomouci):

Brankáři:
Tomáš Vaclík (Sparta), Jan Laštůvka (Dněpropetrovsk)

Obránci:
František Rajtoral (Plzeň), Tomáš Sivok (Besiktas), Theodor Gebre Selassie (Brémy), Tomáš Kalas (Vitesse Arnhem), Marek Suchý (Spartak Moskva), David Limberský (Plzeň)

Záložníci:
Martin Pospíšil (Olomouc), Tomáš Hübschman (Šachtar Doněck), Ladislav Krejčí (Sparta), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Bořek Dočkal (Rosenborg Trondheim), Vladimír Darida (Plzeň), Daniel Kolář (Plzeň)

Útočníci:
David Lafata (Jablonec), Matěj Vydra (Watford), Michal Ordoš (Olomouc), Libor Kozák (Lazio Řím)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud