21. března 2013 • 11:48

Pusa na plakát! Ramos na dálku přál Torresovi k narozeninám

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na útočníka Chelsea Fernanda Torrese se valí kritika. Jeho gólová vizitka je chudá a fanoušci se místo na jeho góly pomalu těší na to, jakou šanci zahodí. Přišel i o místo ve španělské reprezentaci. Dobrou zprávou pro útočníka je, že má pořád ve svém okolí kamarády, kteří ho mají rádi. Patří mezi ně třeba obránce Realu Sergio Ramos. Ten mu dal ke středečním narozeninám dokonce pusu.



Ramos kamaráda nepolíbil osobně, ale pusu vlepil na plakát, jak ukazuje snímek zveřejněný na sociální síti Twitter. Tam ho umístil sám Ramos. Chtěl tím nejspíš udělat trápícímu se střelci trochu radosti, jelikož ten se kvůli bídné formě nedostal do nominace Španělska pro pokračování kvalifikace o postup na MS 2014 v Brazílii.

To byla asi poslední rána, kterou mohl Fernando Torres ještě fotbalově dostat. Utěšit ho tak nyní může to, že jej pořád mají spoluhráči rádi. Ramos tak dal kamarádovi dárek k jeho devětadvacátým narozeninám, které slavil ve středu.

„Chci pogratulovat svému velkému příteli, který tu není, ale hodně nám chybí. Šťastné narozeniny,“ vzkázal Torresovi španělský obránce.

I když se Torres zlomil střelecké trápení v minulém týdnu v Evropské lize, kdy dal gól do sítě Steauy Bukurešť, kouč španělského národku Vicente Del Bosque jej na zápasy s Finskem a Francií stejně nenominoval.

„Dlouho byl Fernando nepostradatelný, ale teď jsem se rozhodl udělat změnu. Samozřejmě mi dělá starosti, že nedává góly, ale budu jej i dál sledovat,“ neodepsal útočníka Del Bosque.

Fernando Torres poté, co vstřelil branku do sítě Steauy Bukurešť v odvetě osmifinále Evropské ligy
Fernando Torres poté, co vstřelil branku do sítě Steauy Bukurešť v odvetě osmifinále Evropské ligy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud