3. ledna 2014 • 15:55

Sparťan Vácha: Mám předsevzetí. Chci k Vrbovi do reprezentace

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Sparťanský záložník Lukáš Vácha doufá, že rok 2014 bude z jeho pohledu úspěšnější než ten předchozí. Se Spartou chce titul a následně zabojovat o Ligu mistrů. Individuálním cílem je probojovat se do národního týmu, který od 1. ledna trénuje Pavel Vrba.



Na Nový rok si Lukáš Vácha dal předsevzetí, kterého chce letos dosáhnout. To týmové zní: mistrovský titul se Spartou. A osobní? „Chci se dostat do reprezentace,“ prozradil po pátečním tréninku.

Nabídka, kterou nelze odmítnout. Jinak Sparta prodávat nebude
Video se připravuje ...

„Je to moje dlouhodobé přání.“

Jak toho ale dosáhnout? Co udělat proto, aby vysněný cíl vyšel? „To je jednoduché, musím být ještě lepší, než jsem byl doposud. A taky samozřejmě potřebuji štěstí,“ uvědomuje si Vácha.

Jeho šance se zvýšila logicky s příchodem nového trenéra Pavla Vrby, který dopředu ohlásil, že dá prostor několika hráčům z Gambrinus ligy. To se může týkat právě i Váchy, byť to tak nevnímá a chce se soustředit pouze na svoje výkony.

„Záleží jen na mně. Když budu hrát dobře, tak pozvánka do národního týmu přijde. A když se mi sen nesplní, tak se prostě budu snažit dál.“

Z týmového hlediska je ale mnohem důležitější naplnit klubové cíle. Sparta má před sebou náročné jaro, které chce završit titulem. Už dneska na prvním tréninku jsme si to řekli. Nebude to nic lehkého. Ale uděláme všechno pro to, aby to vyšlo,“ prohlásil Vácha.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud