4. března 2014 • 10:16

FOTO: Reprezentace má nové dresy. Líbí se mi, hlásí Rosický

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve středu (18:30) v přátelském utkání s Norskem nastoupí fotbalový národní tým ve zbrusu nových dresech. Trikoty od společnosti Puma představili fanouškům dva reprezentanti Tomáš Rosický a David Limberský.



"Nové dresy se mi moc líbí. Díky úzkému střihu na tělo bude pro soupeře skoro nemožné nás stáhnout za dres k zemi nebo zastavit při gólové šanci," pochvaluje si kapitán Tomáš Rosický .

Domácí dres má jednoduchý sofistikovaný design s převažující červenou barvou s modrými detaily a vodoznakem českého lva na hrudi. Venkovní dres je bílý s detaily v modré a červené. Oba dresy hrdě nesou na levé klíční kosti státní znak - českého lva.

Součástí nových dresů je navíc inovativní technologie, která pomáhá hráčům k lepším výkonům. "Je velmi příjemná a přináší do fotbalového oblečení další dimenzi," uvedl Rosický .

Fotbalová reprezentace představila nové dresy
Fotbalová reprezentace představila nové dresy

Co je technologie ACTIVE?
"Strategicky umístěné a anatomicky tvarované stimulační pásy jsou na vnitřní straně dresu a poskytují hráčům mikroskopické masáže pokožky. To umožnuje rychlejší a efektivní regeneraci svalů.

Na přední straně jsou pruhy umístěny v oblasti hrudního koše pro usnadnění hlubokého dýchání a na šikmých břišních svalech, kde podporují tělo při rotačních pohybech. Vzadu je pás na lopatce, kde stimuluje horní zádové svalstvo, pomáhá lepšímu držení těla a koordinaci pohybu paží.

Čtvrtý pruh se táhne v oblasti beder, kde zlepšuje stabilitu a držení těla. V podpaží je umístěna síťová vložka pro lepší prodyšnost," popisuje v tiskové zprávě společnost Puma.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud