19. května 2014 • 16:21

VIDEO z kabiny nároďáku: Štěch si utahuje z Kadlece i Hušbauera

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Marek Štěch si v neděli poprvé zatrénoval s fotbalovou reprezentací, kterou doplnil jako náhrada za zraněného Petra Čecha. Jako nováček si ale v kabině národního týmu nepřipadal. Několik hráčů zná již dlouho, i proto neváhal posílat na jejich hlavy jeden vtípek za druhým. Videosnímek pořídila Fotbalová asociace.



Pod ochranná křídla si Marka Štěch vzal na reprezentačním srazu jeho kolega-brankář Tomáš Vaclík. "Bydlíme spolu na pokoji, dělám Štěchínovi mazáka," smál se sparťanský gólman.

"Jsem tady takovej mladej holub. Váca mě zaučuje," doplnil ho Štěch, talentovaný brankář z anglického Yeovilu.

Největší srandu však měli oba ze soutěže "střely z vápna", při které porazili hráče z pole. "Gólmani jako vždycky vyhráli," vytahoval se Štěch. "Káca (Václav Kadlec)? Prostě strašný. Dneska měl boty na druhou stranu a pořád dělal jenom kotouly," rýpnul si do útočníka bundesligového Frankfurtu.

Když se polonahý Matěj Vydra přišel zeptat, co se děje, Štěch jen povytáhl obočí a směrem ke kameramanovi prohodil: "Toho vůbec nenatáčejte..."

A schytal to i záložník Sparty Josef Hušbauer, který ani nešpitl. "A támhle Pepík. Ten si zašel dneska jenom na regeneraci, protože se bál," vtipkoval Štěch.

"Jsem unavenej, ty vole," opáčil Hušbauer, den po vítězném finále proti Plzni.

Nováček Štěch do reprezentační kabiny rychle zapadl, minimálně svým nelítostým smyslem pro humor. "Jsme se společně odpanili," dodal s úsměvem Vaclík.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud