9. září 2021 • 12:10

Ostrý Coufal: Zkuste na Tecla ještě někdo nadávat... Děkoval Ukrajincům

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
50
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávisté drží při sobě, i když už nejsou v jednom klubu. Bek reprezentace a West Hamu Vladimír Coufal se na Twitteru důrazně postavil za Stanislava Tecla, kterého v posledních týdnech snad ještě výrazněji než kdy dřív trápí slabá produktivita. Po zápase se otřel i o chabou českou návštěvu ve Štruncových sadech.



V prvním poločase po kličce gólmanovi mířil na prázdnou bránu, ale přičiněním beka míč skončil na tyči a poskakoval po brankové čáře, aby z ní pak vytančil mimo. Po změně stran trefil tyčku tentokrát po centru. Stanislav Tecl zase dřel, jenže fanoušci hodnotí útočníka podle gólů a v této kolonce opět svítí nula.

Do často kritických debat na sociálních sítích ale přišel i hodně silný hlas na obhajobu. Po půlnoci ho na Twitter vypustil Vladimír Coufal:  „Zkuste ještě někdo nadávat na tohohle kluka. Kdo nezná, neměl by soudit. Pro tým by na hřišti umřel. Dneska skvělá odpověď brácho, jsem na tebe pyšný,“ napsal a rozjel další diskuzi.

Zastání našel slávistický útočník i u trenéra: „Standa dneska odpověděl, byť branku nedal, ale odpracoval celý zápas, to jsme asi viděli všichni. Lidi svůj názor mají, spíš mi vadí, že jsou pak nesoudní a mnohdy vulgární,“ prohlásil na tiskové konferenci Jaroslav Šilhavý.

Smolař zápasu Stanislav Tecl
Smolař zápasu Stanislav Tecl

Coufalovi se na zápase nelíbil ještě jeden faktor – atmosféra. Do Štruncových sadů přišlo 5231 fanoušků, ani ne polovina kapacity. A slyšet byli hlavně ti žluto-modří.

„Mrzí mě, že nepřišlo víc českých fanoušků. Musím poděkovat aspoň té hrstce a taky musím poděkovat ukrajinským divákům, kteří tu vytvořili fantastickou kulisu. Aspoň tady nebylo ticho, pořád lepší nějaká kulisa než žádná,“ posteskl si před kamerou České televize.

Obránce West Hamu je zároveň jediným hráčem, který odehrál během srazu všechny tři zápasy bez střídání: „S trenérem jsme se bavili, že třetí zápas budu hrát podle potřeby. Nevyvíjelo se to, jak jsme chtěli, jinak bych asi šel dolů dřív. Trenér mě potřeboval celý zápas, tak jsem hrál celý zápas. Ale tři v šesti dnech nejsou sranda. Ale pro mě je to lepší než chodit do práce,“ usmál se Coufal, kterého hned v sobotu, stejně jako Tomáše Součka, čeká utkání Premier League v Southamptonu, kde mohou v dresu Hammers nastoupi hned čtyři hráči ze středeční přípravy. 

 

Vstoupit do diskuse
50

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud