19. srpna 2013 • 19:00

VIDEO: Podívejte se, jak se v Edenu pokládal nový trávník

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně! Stadion v Edenu se dočkal nového trávníku. Zničený zelený pažit nahradil zbrusu nový koberec a nic tak nebrání tomu, aby nejmodernější stadion v Česku přivítal fotbalisty londýnské Chelsea a Bayernu Mnichov v rámci Superpoháru.



Nový pažit však samozřejmě není jen pro Čecha a spol. Důležitý šlágr na novém podkladu odehraje i národní tým v kvalifikačním duelu proti Arménii.

„Jsem rád, že tento důležitý zápas odehrajeme na novém trávníku, určitě to bude naše výhoda,“ říká manažer národnímu týmu Vladimír Šmicer.


Superpohár je naplánován na 30. srpna, kvalifikační duel s Arménií proběhne 6. září.  Jako první otestovali nový trávník fotbalisté Slavie a Teplic, kteří zde odehráli dohrávku pátého kola Gambrinus ligy.

Výměna trávníku trvala šest dní a zaměstnala 12 specializovaných pracovníků. Práce kvůli vysokým teplotám probíhaly i v noci, aby nedošlo k narušení kořenového systému.

VIDEO: Podívejte se, jak se pokládal nový trávník

Zelený pažit by měl být včas připraven
Zelený pažit by měl být včas připraven


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud