23. prosince 2008 • 10:42

Fabregas si minimálně tři měsíce nezahraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Tři až čtyři měsíce se budou muset fotbalisté Arsenalu obejít bez svého kapitána Ceska Fábregase. Jednadvacetiletý španělský záložník si v nedělním duelu Premier League s Liverpoolem poranil vazy v pravém koleni.



"S největší pravděpodobností si nezahraje čtyři měsíce," citovala trenéra Arséna Wengera agentura Reuters. "Musíme najít způsob, jak ho nahradit," dodal.

Kapitán Arsenalu se zranil těsně před koncem prvního poločasu nedělního utkání s lídrem Premier League v souboji s krajanem Xabim Alonsem. Fábregase odnesli ze hřiště na nosítkách a musel střídat.

"Se zákrokem nemám problém, byl to férový souboj a ke zranění došlo nešťastnou náhodou," prohlásil Wenger.Fábregasovo zranění znovu posílilo spekulace o možném příchodu ruského reprezentanta Andreje Aršavina do Arsenalu.

Pokud by londýnský celek sedmadvacetiletého fotbalistu koupil, překonal by klubový rekord, protože Zenit Petrohrad je ochoten svou hvězdu uvolnit pouze za 20 milionů liber (asi 557 milionů korun).

Fábregas je další oporou Arsenalu, kterou vyřadilo ze hry zranění. Anglický záložník Theo Walcott léčí vykloubené rameno, kapitán české reprezentace Tomáš Rosický by se měl po zranění podkolenní šlachy vrátit k fotbalu po více než roce v březnu a minulý týden po desetiměsíční pauze po těžké zlomenině kotníku se začal v rezervě rozehrávat chorvatský útočník Eduardo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud