2. února 2009 • 10:40

Nechápu to, supěl na sudího Scolari

Autor: sid
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Byl to klíčový moment šlágru Premier League. V 60. minutě zápasu jde Frank Lampard z Chelsea do skluzu, zasahuje míč a pak se střetne s nohou domácího Xabiho Alonsa z Liverpoolu. Rozhodčí Riley tasí chybně červenou kartu.



„Pokud by se podíval na televizní záznam, možná by tu červenou rovnou odvolal. Já to viděl a podle mě to byl faul druhého hráče, ne Lamparda,“ citovala agentura Reuters rozčileného kouče Scolariho.

Chelsea po vyloučení klíčového záložníka zoufale bránila bezbrankovou remízu, nakonec ale Petra Čecha dvakrát překonal Fernando Torres a zajistil domácím tři body.

„Pořád to jeho rozhodnutí nemůžu pochopit,“ stěžoval si Scolari.

Podívejte se sami na zákrok Lamparda:

Lamparda by podle pravidel anglické Fotbalové asociace (FA) měl nyní čekat třízápasový distanc, manažer Chelsea ale věří, že mu jej vedení soutěže odpustí a červenou odvolá.

„Přece není možné, aby lidé z FA s tímto souhlasili. Kdyby dal rozhodčí červenou Bosingwovi, chápal bych to, vyloučení Lamparda ale akceptovat nemůžu,“ čertil se Scolari.

Chelsea třicet minut v oslabení nezvládla a v 89. minutě po hlavičce Torrese inkasovala. Španělský útočník navíc v nastaveném čase přidal ještě druhou branku.¨

„Byl to klíčový moment utkání, od té doby Liverpool zcela ovládl hřiště a dal nám dva góly. Myslím si ale, že byli celý zápas lepší než my,“ přiznal kouč Scolari.

Zajímavé momenty v utkání:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud