17. května 2009 • 14:41

Tevéz v slzách. Končí jeho mise v ManU?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostatní slavili titul, jemu tekly slzy. Carlos Tevéz v sobotu odehrál možná své poslední utkání v dresu Rudých ďáblů. Přesto existuje naděje, že argentinského dravce anglický mistr udrží. Jasno by mělo být příští měsíc.



Když ve druhém poločase proti Arsenalu opouštěl trávník, nebránil se dojetí. „Možná je to mé sbohem, není to jednoduché,“ říkal po utkání smutně do kamer Tevéz.

Pětadvacetiletý Argentinec patří na Old Trafford mezi miláčky publika. „Z Manchesteru by se mi neodcházelo lehce. Především kvůli fanouškům, které mám moc rád,“ přiznává.

Tevéz v Manchesteru nedostával tolik příležitostí, kolik by si představoval. Důvodem je obrovská konkurence v kádru Rudých ďáblů, mluví se také o neshodách se sirem Alexem Fergusonem.

Argentinský útočník nedávno přiznal, že uvažuje o odchodu z Manchesteru. V otevřeném rozhovoru pro španělská média si postěžoval, že nedostává dost příležitostí a sir Ferguson ho přehlíží. „Cítím se nechtěný,“ líčil své pocity.

V posledních ligových kolech však Tevéz zářil. I Ferguson si uvědomil, že by mu šikovný střelec mohl chybět.

Za setrvání Tevéze v kádru bojují i fanoušci, kteří včera při oslavách titulu dlouho vyvolávali jeho jméno. "Fergie, Fergie, podepiš ho," skandovali po utkání s Arsenalem příznivci Rudých ďáblů.

Jak to s talentovaným Argentincem nakonec dopadne? V létě Tevézovi na Old Trafford vyprší dvouleté hostování. Útočník teď čeká, zda mu klub nabídne novou smlouvu.

V současnosti probíhají jednání mezi klubem a společností agenta Kia Joorabchiana, která Tevéze zastupuje (více o právech na argentinského útočníka čtěte zde »).

„Jasno by mělo být do konce června,“ tvrdí výkonný ředitel United David Gill. „Pokud uplatníme opci a zaplatíme určitou částku, bude Carlos patřit nám,“ poukazuje Gill na neobvyklou situaci, kdy útočníka nevlastní klub, ale firma jeho agenta.

Zda Manchester United za pětadvacetiletého Argentince částku okolo 26 miliónů liber zaplatí, se rozhodne v nejbližších týdnech.

Jasné je jedno. Ferguson by si fanoušky hodně rozhněval, pokud by se služeb oblíbeného útočníka vzdal..

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud