19. května 2009 • 10:35

James si nějakou dobu nezachytá

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Portsmouthu David James se v nejbližších dnech podrobí operaci ramena. Kvůli chirurgickému zákroku přijde o červnové kvalifikační duely anglické reprezentace o postup na MS s Kazachstánem a Andorrou.



Osmatřicetiletý James už kvůli zdravotním potížím zmeškal pondělní duel anglické ligy se Sunderlandem, což byla jeho první ligová absence v sezoně.

V neděli navíc přijde i o závěrečné kolo, v němž se Portsmouth utká s Wiganem. Klubu však již o nic nejde, protože záchranu si zajistil s předstihem.

Anglii, která s plným počtem 15 bodů vede šestou kvalifikační skupinu, se tak rozpadla brankářská dvojice, protože náhradník Ben Foster z Manchesteru United se zotavuje po operaci palce.

Podle agentury Reuters by měl trenér Fabio Capello povolat Roberta Greena z West Hamu a někdejší reprezentační jedničku Paula Robinsona z Blackburnu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud