19. května 2009 • 16:22

Rozhodčí mi slíbil ochranu, chválí si Evra

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste oproti nám mimina. Tak nějak zněl vzkaz od záložníka Manchesteru United Patrice Evry mířící do kabiny fotbalistů Arsenalu. Tato slova byla vyřčena po semifinále Ligy mistrů, které svěřenci Alexe Fergusona jasně ovládli. Po výsledcích 1:0 a 3:1 hladce postoupili.



Hráči hrdého londýnského klubu nemohli něco takového jen tak překousnout. Nasri s Fabregasem ihned přispěchali s prohlášením ve smyslu, že Evru budou jeho slova hodně bolet. Svou pomstu se chystali zosnovat a zrealizovat nedělním ligovém zápase obou celků.

„Ti chlapci nechápou legraci," usmíval se Evra. „Prostě mám rád škádlení," dodával. Ale trochu strach mít musel. Jeho nohy byly vystaveny opakovaným faulům hráčů Arsenalu.

Celou situaci uklidnil až rozhodčí Mike Dean. „Přišel ke mně a řekl, že se nemám čeho bát. Že mne ochrání," popisoval Evra.

„Víte, oni jsou asi frustrovaní z našich úspěchů. Máme ligový titul, teď nás čeká finále Ligy mistrů..." neopomněl si Francouz do svých soků znovu rýpnout.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud