27. června 2009 • 11:47

Deco: Chelsea? Jen hračka Abramoviče!

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský reprezentant Deco se pořádně opřel do ruského miliardáře Romana Abramoviče, majitele londýnské Chelsea. Ten si prý s klubem dělá, co chce, a nenechává klid na práci trenérům.



"Chelsea je pro Abramoviče jen hračka. Dělá si s klubem, co se mu zlíbí. Někdy i proti přáním trenéra," odhalil Deco pro britský list Daily Star chování ruského šéfa.

"Nebo si vezměte odchod Scolariho. Kdyby byl v Manchesteru United nebo Liverpoolu, dostal by na práci čas, respektovali by jeho rozhodnutí. Ne tak v Chelsea," vyjádřil spoluhráč Petra Čecha svou nelibost nad koncem brazilského kouče Luise Felipeho Scolariho.

Toho z Abramovičovy Chelsea vyhodili po pouhých sedmi měsících. Navíc to byl právě Scolari, kdo do Anglie portugalského špílmachra před rokem za osm milionů liber přivedl.

Jenže trenéra vystřídal nizozemský kouzelník Hiddink a ten pro Deca v sestavě místo neměl. A z toho měl záložník pramálou radost: "Abych byl upřímný, v Chelsea se mi nelíbilo. Teď hledám klub, kde to bude lepší."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud