27. července 2009 • 11:28

Terry: Moje pouto s Chelsea nic nerozbije!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádně na čas si dával John Terry se svým vlastním vyjádřením ohledně možného přestupu do Manchesteru City. Potřeboval prý čas, aby s vedením klubu probral některé záležitosti, ale teď jasně říká: Chelsea jsem nikdy opustit nechtěl!



„Dlouho jsem se k těm věcem nevyjadřoval, ale potřeboval jsem s klubem vyřešit nějaké věci. Ale myslím, že vedení týmu se hned na začátku jasně vyjádřilo, že je nabídka City nezajímá," prohlásil Terry pro klubovou televizi.

„Mluvili jsme samozřejmě o téhle situaci a také o tom, jestli v týmu zůstanou někteří hráči, což pro mě bylo hodně důležité," svěřil se osmadvacetiletý bek.

Reprezentační obránce také vysvětluje, proč se všechno protahovalo a vytvářel se tak prostor pro nejrůznější spekulace. „Je těžké dostat všechny potřebné lidi na jedno místo v jeden čas," říká Terry k jednáním se šéfem Chelsea Peterem Kenyonem, majitelem Romanem Abramovičem a trenérem Ancelottim.

Plačící Terry Plačící TerryFoto Internet

„Myslím, že bylo důležité dát tomu čas a udělat všechno správně. Já jsem se musel soustředit na přípravu a fyzičku, Peter byl pryč a bylo velmi složité si sednout a všechno v klidu probrat. Teď už můžeme jít dál," omlouvá se Terry fanouškům, kteří museli na jeho stanovisko tak dlouho čekat.

Zároveň jim ale vzkázal, že o odchodu do Manchesteru nikdy vážně neuvažoval. „Když jste ve spojení s nějakým klubem nebo manažerem, kterého si osobně velmi vážím, tak to vždycky vyvolá spekulace. Ale to, že bych opustil Chelsea, nikdy nepřipadalo v úvahu," ujišťuje Terry.

Ani se neobává, že by mu přestupové spekulace pošramotily u fanoušků „Blues" pověst. „Jsem tady už čtrnáct let a s fanoušky mám skvělý vztah od té doby, co jsem přišel. Právě oni velkým dílem přispěli k tomu, že jsem tam, kde jsem. Pouto mezi námi se nikdy nerozbije," věří John Terry.

Teď už se chce ikona londýnského klubu soustředit jen na fotbal. Příprava na novou sezonu se zatím Chelsea daří skvěle a s novým koučem si kapitán „Blues" brousí zuby na co nejvíce trofejí.

Ashley Cole a John Terry
Ashley Cole a John Terry

„Z hráčského pohledu mě hrozně mrzelo, že jsme vloni nedosáhli na titul, i když jsme byli blízko," vzpomíná spolehlivý bek. „Z nové sezony máme zatím všichni skvělý pocit. Jsme teprve na začátku, ale hrajeme dobře, a to nám dodává sebevědomí," pochvaluje si Terry.

„Liverpool a Manchester United přišli o velké hráče, ale my ne. A posílíme stejně jako oni. Ambice klubu na mě i další hráče hluboce zapůsobily a všichni jdeme za tím, co chceme dosáhnout," prohlašuje anglický reprezentant.

„Budeme znovu bojovat o titul v Premier League i v Lize mistrů a získat i nějaké další trofeje," slibuje kapitán Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud