13. prosince 2009 • 15:13

Arsenal chce peníze za zranění van Persieho

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Londýnský Arsenal bude podle trenéra Arséna Wengera požadovat finanční kompenzaci od Nizozemské fotbalové federace (KNVB) za zranění útočníka Robina van Persieho. Ten odnesl listopadové přípravné utkání s Itálií zpřetrhanými vazy v kotníku a po nedávné operaci se bude zotavovat pět měsíců.



"Spolu s právníky na tom pracujeme a rozhodně o finanční vyrovnání budeme usilovat," citovala Wengera BBC. "Očekávám kompenzaci úměrnou tomu, co nás jeho zranění může stát v probíhající soutěži."

Podle Wengera reprezentační lékaři původně špatně stanovili diagnózu nizozemského kanonýra. Ten proto místo rychlého řešení problému zbytečně cestoval do Srbska, kde podstupoval experimentální léčbu.

"KNVB nejprve tvrdila, že nejde o závažné zranění, takže když chtěl Robin odjet do Srbska, souhlasili jsme," prohlásil Wenger. "Ovšem když přijel zpět, zjistili jsme, že rozsah zranění je mnohem vážnější. A i v Holandsku měli ohledně něj spory," dodal francouzský kouč.

KNVB už dříve zveřejnila prohlášení, v němž odmítá jakékoliv pochybení ohledně Van Persieho zranění. "Náš lékařský tým kontaktoval Arsenal a poskytl mu všechny potřebné záznamy a výsledky testů," uvedl svaz.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud