Stanislav Hrabě
23. února 2010 • 13:12

Smilník Cole sváděl sekretářku Liverpoolu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po aféře kapitána Johna Terryho, jenž měl intimní poměr s manželkou bývalého spoluhráče, řeší londýnský fotbalový klub Chelsea FC další románek. Provalilo se, že obránce Ashley Cole navázal  vztah s blonďatou kráskou Vicki Goughovou, kterou si bral na pokoj před zápasy Premier League.



A navíc jeho milenka pracuje v sekretariátu rivalského klubu FC Liverpool!

Protože tím porušil klubový zákaz, hrozí mu pokuta 200 tisíc liber, což činí v přepočtu 5,85 milionu korun.

„Zatímco Terryho poměr byl jen jeho osobní záležitostí, Cole porušil interní předpisy,“ vysvětluje plánovaný postih majitel klubu ruský miliardář Roman Abramovič.

Chelsea je sídlo hříchu. Tak už dost, volá Abramovič »


Rozezlen na těmito dvěma čerstvými případy se sezval celé mužstvo a došlo k mytí hlav. „Pan Abramovič všem vysvětlil, jaké chování od nich očekává a doufá, že to pochopili,“ prozradil obsah schůzky trenér Carlo Ancelotti.

Ashley ColeFoto ČTK


Colovi je vyčítáno, že si vzal před závěrečnými zápasy uplynulé sezony na hřištích Hullu a West Hamu na pokoj milenku Vicki Goughovou, která pracuje jako sekretářka v FC Liverpool.

Případ tak může přeskočit i na další slavný klub. „Jsme si toho vědomi, budeme zkoumat fakta a zjišťovat, zda mají nějaký vliv na klub,“ připustil mluvčí FC Liverpool.

Aféra se však může rozlézt do mnohem větších rozměrů. V rozhovoru pro deník The Sun půvabná blondýna přiznala, že se s reprezentačním obráncem stýkala už mnohem dříve.

Popsala schůzku v Radisson Hotelu v Birminghamu v prosinci 2008, kdy její amant zapnul nahlas televizi, aby jejich dovádění neslyšel kapitán Terry v sousedním pokoji. A deník slibuje, že odhalí i další pikantnosti.

Modelka Sonia Wild byla Coleovým "číslem 2"
Modelka Sonia Wild byla Coleovým "číslem 2"


Rovněž se potvrzuje, že Ashley Cole nesváděl zdaleka jen ji. Topless modelka Sonia Wildová přiznala, že v červnu loňského roku obdržela v telefonu nahé fotografie anglického hráče, k čemuž se následně Cole přiznal. Odmítl však nařečení, že je dal na internet, byly určeny jen Wildové.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud