Hynek Preisler
1. března 2010 • 09:33

Bridge na Terryho: Nepodám ti ruku, nepodám

Autor: Hynek Preisler, spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Chelsea padl temný stín. Bez Petra Čecha inkasovala od Manchesteru čtyři góly a ostudně prohrála 2:4. Ze ztrapnění obrany šéfované Johnem Terrym se radoval Wayne Bridge, kterému kapitán Chelsea svedl přítelkyni. Skandál měl dohru i na hřišti. Bridge před utkáním odmítl bývalému kamarádovi podat ruku.



Chelsea na Stamford Bridge neprohrála od listopadu 2008. O to překvapivější vítězství „citizens“ bylo.

Nejvíce si to ale užil manchesterský bek Wayne Bridge, ze kterého jeho bývalý kamarád a spoluhráč John Terry udělal „paroháče“. Od provalení aféry se oba sokové v lásce potkali poprvé.

485170:gsmall:true:true

Otázka zněla: Podá Wayne Bridge Johnu Terrymu před zápasem ruku? Snad jen stisk britské královny s Usámou bin Ládinem by byl na Ostrovech sledovanější.

Bridge: Kvůli Terrymu končím
v reprezentaci »

Odpověď? Nepodal. Paži stáhl a kapitánovi Chelsea se bez pohledu do očí vyhnul. Jako by tam nebyl...

Těžko říci, co se Terrymu v tu chvíli honilo hlavou, kterou zdobil účes á la mohykán. Lítost, pokání, hanba či zlost?

„Podání ruky je o respektu. A ten já vůči Terrymu nemám,“ řekl svým přátelům Bridge, proč se rozhodl raději podat ruku vedle stojícímu prckovi.

Chelsea je sídlo hříchu. Tak už dost, volá Abramovič »

Poté, co Bridge minul Terryho, spustil se na Stamford Bridge ohlušující pískot. Fanoušci Chelsea nesouhlasili s tím, jak se zachoval k jejich kapitánovi. Někteří ale s Bridgem sympatizovali.

VIDEO: Podívejte se na "nepodání" ruky

Wayne Bridge nepodal ruku Johnu Terrymu
Video se připravuje ...

„Vím, co je John Terry mimo hřiště zač, a nic z toho mě nepřekvapilo, nebudu to ani komentovat. Nepatří to sem. Na hřišti je však výjimečným hráčem a pro Chelsea skvělým kapitánem. Vždy je těžké proti němu hrát,“ řekl autor dvou gólů Craig Bellamy.

V sobotu to neplatilo. Chelsea sice dostal v závěru první půle do vedení Frank Lampard, ale ještě před pauzou stihl vyrovnat famózní Carlos Tévez, který využil zaváhání Terryho, jeho parťáka v obraně Carvalha a v neposlední řadě také gólmana Hilária, Čechova náhradníka.

496082:gallery:true:true

„Je to pro nás velké, opravdu veliké vítězství. Během měsíce jsme odpadli a nehráli jsme vůbec dobře, což jsme ukázali v první půli,“ řekl Bellamy, který však brzy po přestávce výsledek otočil, když prostřelil z úhlu opět špatně postaveného Hilária. Z rány se domácí už nevzpamatovali.

„Tenhle mančaft má fantastického týmového ducha, a proto jsme vyhráli,“ radoval se trenér vítězů Roberto Mancini, který také pochválil Bridge a jeho spoluhráče, kteří stáli po vypuknutí milostné aféry při něm.

Nepřehlédněte:
Spíš s mým mužem?! křičela Terryho manželka
Terryho skandál pokračuje. Hlásí se další milenky
Terryho milenka byla těhotná, zaplatil jí potrat
Skandál: Terry měl poměr s partnerkou spoluhráče

Téměř při každém jeho doteku s míčem se však z tribun neslo bučení a pískot. „Hrál ovšem skvěle,“ dodal kouč.

Jeho tým se dere do silné čtyřky. Sobotní soupeř Chelsea je stále na prvním místě. Ale nevypadá vůbec zdravě...

Dostává jednu drsnou ránu za druhou. Nejprve porážka s Interem Milán v Lize mistrů. Zranění Petra Čecha, jenž má natržený lýtkový sval. A teď nejvýraznější prohra v sezoně. Čtyři góly „modří“ letos ještě nedostali. Ostudu dovršily dvě červené karty.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud