25. července 2010 • 18:25

Ferdinand ještě není fit, Manchesteru bude chybět

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchesteru United bude v úvodu Premier league chybět stoper Rio Ferdinand. Jednatřicetiletý fotbalista oproti původním předpokladům nestihne vyléčit poraněné koleno včas, podle trenéra Alexe Fergusona musí rehabilitovat ještě přibližně šest týdnů.



Kapitán anglické reprezentace se zranil na tréninku týden před začátkem mistrovství světa. V týmu, který vypadl v osmifinále s Německem, ho na šampionátu nahradil Michael Dawson z Tottenhamu.

Dlouholetá opora zadních řad Manchesteru měla problémy se zraněními již v průběhu poslední sezony. Ferdinanda trápila hlavně záda, kvůli kterým v minulém ročníku nastoupil jen k 13 ligovým zápasům.

Nová sezona Premier League začne 14. srpna. Manchester se bez Ferdinanda bude muset pravděpodobně obejít v úvodních třech kolech proti Newcastlu, Fulhamu a West Hamu. Ohroženy jsou i jeho starty v anglickém národním týmu v zářijových duelech kvalifikace ME proti Bulharsku a Švýcarsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud