10. dubna 2015 • 08:32

Ibrahimovic dostal stopku! Byl sprostý, v lize vynechá MĚSÍC

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic z Paris St. Germain byl potrestán za ostrou kritiku rozhodčích po březnové prohře 2:3 s Bordeaux ve francouzské lize. Disciplinární komise třiatřicetiletému fotbalistovi zastavila činnost na čtyři zápasy.



Rozzuřený Ibrahimovic, který dal v utkání dva góly, při odchodu do šatny křičel na sudího Lionela Jaffreda, že "během patnácti let ještě neviděl horšího rozhodčího a že si tahle pos...á země nezaslouží PSG". Vulgární vystoupení dokonce zkritizoval francouzský ministr sportu Patrick Kanner, jenž fotbalistu vyzval, aby se omluvil, což také udělal.

Zmírnit trest to však Ibrahimovicovi nepomohlo. "Byl potrestán za vulgaritu jeho prohlášení," citovala agentura AP předsedu disciplinární komise Sebastiena Deneuxe.

Švédský reprezentant tak přijde o ligové zápasy s Nice, Lille, Metami a Nantes a k dispozici tak bude svému týmu až 9. května pro utkání s Guingampem. Trest mu však začne platit až od úterý, takže Ibrahimovic může nastoupit k sobotnímu finále Ligového poháru s Bastií.

VIDEO: Ibrahimovicovy vulgarity

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud