2. října 2010 • 23:26

Brest vyhrál již potřetí za sebou, Lička asistoval

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Brestu s Tomášem Mičolou a Mariem Ličkou prožívají vydařený návrat po 19 letech do první francouzské ligy. Nováček soutěže dnes porazil Monako 1:0 brankou Grougiho po asistenci Ličky a připsal si již třetí výhru v řadě, když přemožitele nenašel již v pěti zápasech.



Vyhoupl se tak na čtvrté místo v tabulce tři body za vedoucí St. Etienne, které remizovalo s obhájcem titulu Marseille 1:1.

Naopak bídný start do sezony má za sebou Lyon, který si alespoň částečně vylepšil náladu dnešní výhrou 3:2 na půdě Nancy. Dvěma góly se o to zasloužil francouzský reprezentant Briand.

Z výhry se radovalo i Bordeaux s Jaroslavem Plašilem, které zvítězilo 1:0 nad Lorientem po parádním lobu Cianiho ze 30 metrů.

Ani výměna trenéra pak nepomohla dalšímu nováčkovi Arles, který prohrál 0:4 s Auxerre a nadále zůstává poslední bez jediného bodu.

Francouzská fotbalová liga - 8. kolo:
Arles-Avignon - Auxerre 0:4, Bordeaux - Lorient 1:0, Monako - Brest 0:1, Nancy - Lyon 2:3, Sochaux - Lens 3:0, Valenciennes - Caen 2:1, St. Etienne - Marseille 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud