26. srpna 2012 • 12:49

Cassano před debutem za Inter zkritizoval šéfa AC Milán

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský fotbalový reprezentant Antonio Cassano se ještě před svým prvním ligovým zápasem v dresu Interu Milán pustil do kritiky svého bývalého zaměstnavatele AC. Devětadvacetiletý útočník, jenž se loni podrobil operaci srdce, vyčetl šéfovi klubu Adrianu Gallianimu, že neplní sliby.



"Hodně mi toho nasliboval, ale nic nesplnil. Snažil se mě přechytračit a to jsem nemohl akceptovat," řekl Cassano s tím, že po zisku titulu v loňském roce marně čekal na prodloužení smlouvy.

"Jsem zvyklý jednat narovinu, jinak to neumím," uvedl hráč, kterého Inter získal v týdnu výměnou za Giampaola Pazziniho.

Pustil se i do trenéra AC Massimiliana Allegriho, jenž ho i přes úspěšné zotavení po operaci srdce téměř přestal stavět.

Jen pro majitele klubu Silvia Berlusconiho měl Cassano vlídná slova, bývalý italský premiér se k němu prý choval vždycky dobře.

Za Cassana putoval do AC Milán Pazzini
Za Cassana putoval do AC Milán Pazzini

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud