15. května 2013 • 11:59

Comeback na spadnutí? Trenér Zeman by se mohl vrátit do Pescary

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český trenér Zdeněk Zeman by se mohl vrátit k fotbalistům Pescary, které loni dovedl k postupu do italské ligy. Zájem o pětašedesátiletého kouče potvrdil výkonný ředitel posledního celku Serie A Danilo Iannascoli.



"Je to tak, chceme zkusit Zemana získat," řekl funkcionář v rozhovoru pro deník Corriere dello Sport.

"Ve čtvrtek s ním máme schůzku, kde se budeme bavit o podmínkách jeho možného příchodu," dodal Iannascoli s tím, že v plánu je i jednání s AS Řím, které sice Zemana v únoru propustilo, stále s ním však má platnou smlouvu.

Zeman vedl Pescaru v minulé sezoně a s rekordním počtem vstřelených branek postoupil s klubem po vítězství v druhé lize do Serie A. Poté zamířil do AS Řím, kde už působil v letech 1997 až 1999, jenže na lavičce vydržel půl roku a začátkem února byl po pěti zápasech bez výhry odvolán.

Pescara po Zemanově odchodu vystřídala trojici trenérů Giovanni Stroppa, Cristiano Bergodi a Cristian Bucchi, k záchraně to však nevedlo a tým obsadil poslední místo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud