22. září 2009 • 13:14

Kariéru ukončit nechci, vzkázal Ronaldinho

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilec Ronaldinho popřel zprávy španělského tisku, že uvažuje o konci kariéry. „Fotbal mě pořád baví,“ říká kdysi všemi opěvovaný kouzelník.



Bývalý nejlepší fotbalista světa nepodává už dva roky kvalitní výkony a jeho forma trpí. K návratu na vrchol mu nepomohl ani přestup z Barcelony do AC Milán, kde se nedokázal natrvalo prosadit do základní sestavy.

Katalánský deník Sport se ve svém článku zamyslel nad tím, proč se Ronaldinhovi nedaří. A přispěchal s informací, že ve svých 29 letech chce ukončit profesionální kariéru.

„Ronaldinho si je vědom, že za poklesem formy stojí nedostatek motivace a nové výzvy,“ napsal list. „Takhle se většinou chovají fotbalisté, kteří již ukončili kariéru. Zřejmě dospěje ke stejnému závěru.“

Ronaldinho na článek okamžitě zareagoval na svých oficiálních stránkách. A všechny zprávy o konci kariéry popřel. „To, co napsal španělský deník Sport, není pravda. Končit nehodlám,“ prohlásil.

„Kritiku, pozitivní i negativní, umím přijmout, ale musí vycházet z reálných faktů. Zveřejňování nepravdivých informací je nepřijatelné. Článek vydaly senzacechtivé noviny a je unáhlený. Já se fotbalem pořád bavím. V Miláně jsem velmi šťastný,“ dodal.

Ronaldinhovi běží v milánském AC platná smlouva do léta 2011. Jistotu základní sestavy ovšem nemá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud