28. listopadu 2009 • 23:14

Bláznivé derby jasně ovládl Janov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté FC Janov dnes ve 14. kole porazili ve vyhroceném městském derby Sampdorii jasně 3:0. Kromě dvou pokutových kopů nabídl souboj rivalů i tři červené karty.



Domácí se ujali vedení už v 10. minutě po proměněné penaltě záložníka Milanetta. Do šaten ale odcházeli v oslabení, protože byl krátce před poločasovým hvizdem vyloučen po druhé žluté kartě obránce Biava. FC ale i v deseti zdvojnásobilo vedení, když v 53. minutě zakončil povedenou akci kapitán Rossi. Jeho jmenovec v obraně hostů byl podruhé napomínán v 66. minutě a dorovnal počet fotbalistů na hřišti.

Definitivní rozhodnutí přidal čtvrt hodiny před koncem útočník Palladino, který proměnil druhou penaltu. Nervy neudržel v závěru obránce Sampdorie Cacciatore, jenž dostal třetí červenou kartu večera za brutální faul.

Italská fotbalová liga - 14. kolo:
Udine - Livorno 2:0 (29. Di Natale, 38. Floro Flores), FC Janov - Sampdoria Janov 3:0 (10. Milanetto z pen., 53. Rossi, 75. Palladino z pen.).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud