10. února 2016 • 13:05

Kadeřábek přišel v Hoffenheimu o dalšího trenéra, končí Stevens

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Pavel Kadeřábek zažije ve své premiérové sezoně v Hoffenheimu už druhou trenérskou změnu. Sestupem ohrožený klub podle agentury SID opouští ze zdravotních důvodů Nizozemec Huub Stevens a do konce sezony tým povedou asistenti.



Dvaašedesátiletý Stevens po špatném vstupu do sezony nahradil koncem října odvolaného Markuse Gisdola. V deseti utkáních pod Nizozemcovým vedením však Hoffenheim vyhrál pouze jednou a nasbíral osm bodů. Aktuálně týmu patří až sedmnácté místo s pětibodovým odstupem na barážovou pozici a sedmibodovým mankem na záchranu.

Místo Stevense, jenž měl být záchranářem do konce sezony, povedou mužstvo jeho asistenti Alfred Schreuder a Armin Reutershahn. Od nového ročníku převezme tým teprve osmadvacetiletý mládežnický trenér Julian Nagelsmann, jenž už loni v říjnu podepsal smlouvu do roku 2019.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud