5. srpna 2013 • 13:58

Rajnoch míří do druhé turecké ligy: Nebudu lhát, jsou v tom peníze

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Jan Rajnoch se domluvil na angažmá v novém klubu. 31letý stoper bude nastupovat opět v Turecku, tentokrát za Adana Demirspor hrající druhou ligu. Hráč, který v minulosti oblékl dres české reprezentace, to uvedl na svém účtu na Twitteru.



Bývalý hráč Slovácka, Mladé Boleslavi, Chotěbuzi nebo Ankaragücü se od začátku července připravoval individuálně. Přestože byl v kontaktu s pražskou Slavií, prioritou pro něj bylo zůstat v Turecku, kde působí od roku 2010. Nakonec se rozhodl pro Demirspor. 

"Asi to moc lidí nepochopí, proč jsem si vybral druhou tureckou ligu, ale pro mě je to motivace něco vykopat a nebudu lhát, že jde i o peníze," vysvětlil prostřednictvím sociální sítě své rozhodnutí.

Obránce s reprezentačními zkušenostmi odmítá, že by si přesunem do druhé ligy pohoršil. "Adana Demirspor, nová výzva, nová motivace. Těším se moc a jsem zvědav!" dodal pro své followery na Twitteru.

Rajnoch na sebe naposledy upozornil tím, že vyzval k odchodu Jaroslava Hřebíka ze Sparty. "Hřebík ven!" napsal nejprve, pak svá slova mírnil.

"Pana Hřebíka uznávám jako odborníka. Ale tým by měl mít v kompetenci jediný člověk – Víťa Lavička," dodal k situaci na Spartě po vyřazení z Evropské ligy se švédským Häckenem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud