26. července 2013 • 12:12

Problém Sparty? Exreprezentant Rajnoch má jasno: Hřebík ven!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hřebík ven! Víťa Lavička je Pan trenér a Pan člověk, ale nemá šanci něco udělat, když to řídí někdo jiný. Fotbalista Jan Rajnoch byl po vyřazení Sparty z Evropské ligy zklamaný a své pocity zveřejnil na sociální síti Twitter. Tam podpořil kouče Letenských, naopak se pustil do sportovního ředitele Sparty Jaroslava Hřebíka.



Konec v evropských pohárech bolel všechny sparťany. Jan Rajnoch ve Spartě hrál od devíti do dvaceti let. I když nedostal šanci v jejím dresu zahrát si nejvyšší soutěž, zdá se, že mu na osudu „rudých koní“ pořád záleží.

„Mají hrát ti, co už něco odkopali, ne Hřebíkova mládež. Kdyby se nezbavovali zkušených hráčů, mohlo to být jinak,“ napsal Rajnoch na sociální síti, kde vidí problém Letenských. „Horváthovi je šedesát a pořád si to uhraje. A není jediný,“ rýpl si do počínání šéfů Sparty.

Hlavní vinu přičítá sportovnímu řediteli Sparty Jaroslavu Hřebíkovi. „Hřebík ven,“ stojí v jednom z Tweetů. „Spartě reznou hřebíky a je to škoda,“ stálo v dalším z nich. „Respekt před Víťou Lavičkou, ale pokud bude ovlivňován tou „company“, co ve Spartě je, nic se dál nepohne,“ tvrdí.

I když v letenském klubu už léta nepůsobí, tvrdí, že víc, jak se věci ve Spartě mají a klidně své názory na věc zveřejní. „Nemám s tím problém, vím, jak to je,“ napsal rezolutně.

Další mu ale vyčítá, že jen z Rajnocha mluví zloba kvůli tomu, že je nyní bez angažmá. „Jasně zloba, jsem moc nazlobený, ale určitě ne proto, že nemám kde hrát,“ odpověděl kritikovi bývalý reprezentant, který si během kariéry zahrál třeba za Mladou Boleslav, vršovické Bohemians i kluby v Turecku. Pak oznámil, že jde trénovat, aby mu fandové nevyčítali, že jen kritizuje.

Na internetu vyjádřila řada fanoušků podobný názor jako Rajnoch. „Máš můj respekt, že se nebojíš tohle napsat,“ vzkázal fotbalistovi jeden z nich. „Respekt, že někdo promluvil,“ podporuje Rajnocha další z příspěvků na Twitteru. Otázkou je, jak vyhodnotí situaci vedení letenského klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud