26. července 2023 • 08:00

Messiho druhý start za Miami: dva góly, asistence a jednoznačná výhra

Autor: ČTK, inf
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Lionel Messi skóroval i v druhém utkání za Inter Miami. Argentinský útočník pomohl dvěma góly k úterní výhře 4:0 nad Atlantou, po které domácí celek postoupil do vyřazovací části Leagues Cupu.



Šestatřicetiletý Messi nastoupil s kapitánskou páskou v základní sestavě a dvěma góly v prvním poločase nasměroval Miami k vítězství. Po přestávce přidal sedminásobný nejlepší světový fotbalista asistenci.

Messi tak navázal tak na úspěšný debut, který si odbyl minulý týden v pátek rovněž v Leagues Cupu. Proti mexickému Cruz Azul nastoupil jako střídající hráč a přímým kopem v nastavení rozhodl o výhře 2:1.

Messi přišel do Miami před dvěma týdny a s klubem podepsal smlouvu na dva a půl roku. Kapitán argentinských mistrů světa z loňského šampionátu v Kataru si ročně vydělá 50 až 60 milionů dolarů (až 1,3 miliardy korun).

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud