2. července 2009 • 10:38

Ronaldo vyhrál s Corinthians už druhou trofej

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný útočník Ronaldo vyhrál s fotbalisty Corinthians Brazilský pohár a získal s týmem v krátké době už druhou trofej. Po vítězství 2:0 v prvním zápase remizovali Corinthians na hřišti Internacionalu 2:2 a soutěž ovládli potřetí v historii.



Oba týmy zápas v Porto Alegre dohrávaly v deseti. Domácí přišli o záložníka Andrese D'Alessandra, který dostal červenou kartu za napadení protihráče. Corinthians byl vyloučen po druhé žluté kartě Elias. Utkání plné emocí završilo vykázání obou trenérů na tribunu.

Corinthians si po květnovém triumfu v mistrovství státu Sao Paulo připsali druhou trofej v sezoně. Pohárové vítězství jim navíc zajistilo účast v příštím ročníku Poháru osvoboditelů. "Splnili jsme hlavní úkol roku," řekl Ronaldo, který se jednou trefil v prvním finále. Ve středu vyšel bývalý nejlepší hráč světa střelecky naprázdno.

Klub ze Sao Paula vyhrál Brazilský pohár už v letech 1995 a 2002.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud