5. února 2015 • 08:57

Trable Realu. Na dva měsíce přišel o Jamese, zranil se i Ramos

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Středeční dohrávka 16. kola španělské ligy přinesla Realu Madrid příjemné tři body, zároveň ale také dvě nemilé zprávy. V domácím zápase se Sevillou (2:1) kvůli zranění střídali stoper Sergio Ramos a záložník James Rodríguez. Letní posila z Kolumbie bude kvůli zlomené kůstce v nártu mimo hru minimálně dva měsíce, zkušený stoper kvůli problémům se stehenním svalem určitě zmešká sobotní derby s Atlétikem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
2:1
ONLINE
4. února
20:45
Sevilla FC
Sevilla FC
Góly

Domácí: 12. Rodríguez, 36. Jesé

Hosté: 80. Aspas

Sestavy

Domácí: Casillas – Arbeloa, Varane, Ramos (9. N. Fernández), Marcelo – Rodríguez (27. Jesé), Khedira, Kroos, Isco (90. Illarramendi) – Bale, Benzema.

Hosté: Beto (35. S. Rico) – Figueiras, Carriço, Kolodziejczak, F. Navarro – Iborra, Krychowiak, Mbia – Deulofeu (54. Vidal), Bacca (67. Aspas), Vitolo.

Náhradníci

Domácí: Navas, Hernández, Carvajal, Fernández, Jesé, Illarramendi, Silva

Hosté: Aspas, Suárez, Vidal, Coke, Arribas, Rico, Muñoz

Karty

Domácí: Varane, Marcelo, Isco

Hosté: Figueiras, F. Navarro, Mbia, Carriço, Vitolo, Vidal

Rozhodčí

Iglesias – Costoya, Ramos

Stadion

Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)

 

Pro Jamese přitom začalo utkání skvěle. Už ve 12. minutě si naběhl na přetažený centr Marcela a efektní rybičkou otevřel skóre zápasu. Vstřelil už svůj 12. gól v sezoně, víc má jen Ronaldo s Benzemou , na stejné kótě se nachází Gareth Bale.

 

O dalších patnáct minut později se ale situace úplně změnila. James odkulhal za postranní čáru, sundal kopačku a s bolestivou grimasou ukázal, že musí střídat. Následná vyšetření potvrdila smutnou pravdu - zlomená kůstka v nártu a minimálně dva měsíce pauza od fotbalu.

 

 

"Po testech, které James Rodríguer prodělal na klinice u doktorů Realu Madrid v nemocnici Sanitas La Moraleja, byla diagnostikována zlomenina páté nártní kůstky na jeho pravé noze. Hráč v nejbližších hodinách prodělá operaci," zní strohé prohlášení na oficiálních stránkách klubu. "Sergio má problém se stehenním svalem. Nyní nedokážeme říct, jak dlouho bude mimo hru. Musíme pár dní počkat," doplnil trenér Carlo Ancelotti.

 

Jamesův náhradník Jesé sice vstřelil vítězný druhý gól Realu, nicméně královský klub vedle tří bodů počítá především velké ztráty. Zranil se totiž i klíčový stoper Ramos , který střídal už v 9. minutě kvůli nataženému stehennímu svalu. Stejně jako James zmešká sobotní šlágr na Atlétiku.

 

Trenér Ancelotti může alespoň počítat s tím, že se mu po karetnímu trestu do sestavy vrátí Cristiano Ronaldo. Real má po 21 kolech španělské ligy na prvním místě tabulky čtyřbodový náskok na Barcelonu.

 

 

Zraněný James Rodríguez opouští hřiště v zápase se SevillouFoto Profimedia.cz

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud