3. července 2012 • 16:55

Střelec Beckham: Trefil nádhernou branku i soupeře, pak se chtěl rvát

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | A teď se podívej, o co jsi přišel! Takový vzkaz by klidně mohl obdržet kouč Stuart Pearce, který v britské nominaci na olympijské hry hrající anglickou legendu vynechal. Dva dny po oznámení nominace totiž sedmatřicetiletý záložník krásnou brankou, jak jinak než z přímého kopu, překonal gólmana San Jose.



Jeho týmu to nakonec k bodovému zisku nepomohlo, Los Angeles Galasy podlehlo v divoké přestřelce 3:4. Nejhezčí branku utkání si připsal právě anglický veterán, na tom, že v Londýně bude jedna z největších celebrit nejen sportovního světa chybět, na tom nic nemění.

Do britské nominace na Londýn mohli být zařazení jen tři hráči nad 23 let. Neúprosnou bitvu o místa vyhráli u Pearce velšský veterán a legenda Manchesteru United Ryan Giggs, jeho krajan Craig Bellamy z Liverpoolu a opora Manchesteru City Richards.

"Je to pro mě samozřejmě velké zklamání, ale těžko najdete většího fanouška našeho týmu než mě. Asi jako všichni ostatní budu doufat, že získá zlato," řekl po uveřejnění nominace Beckham.

VIDEO: Beckham ze svého umění nic neztratil



Otec čtyř dětí však zaznamenal i další přesný zásah, na který však již tak hrdý být nemůže. Poté, co se útočník San Jose nechtěl po jednom ze soubojů zvednout na nohy, rozhodla se mu hvězda Gallaxy momoct. Přesnou ranou z dobrých třiceti metrů zraněného fotbalistu zasáhl téměř přesně.

Nutno říct, že Beckhamova "léčba" zabrala. Faulovaný borec se okamžitě zvedl a šel si to se svým slavnějším soupeřem vyříkat ručně.

Následovalo co, co následovat muselo a nechybělo moc, aby ostrá výměna názorů přerostla ve fyzickou konfrontaci. Není divu, že Davidovi ruply nervy. Jeho tým ztratil vedení 3:1 a když k tomu připočteme zklamání z neúčasti na domácí olympiádě...

VIDEO: Beckam přesně trefil zraněného soupeře



Beckham odehrál za anglický národní tým 115 zápasů, čímž vytvořil rekord v počtu startů pro hráče z pole.

"Každý ví, že hrát za moji vlast pro mě vždy hodně znamenalo a bylo by pro mě velkou ctí dostat se i do jedinečného britského týmu," smutní Beckham pro něhož znamená nezařazení do britského týmu s největší pravděpodobností konec reprezentační kariéry.

Beckham je oporou Los Angeles Galaxy
Beckham je oporou Los Angeles Galaxy


Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud