28. října 2012 • 12:25

Šílený brankář si vybil zlost na podavači, pak se pral s fanoušky

Autor: lbc, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V Argentině mu přezdívají "Řezník" a blikanci je už dlouho pověstný. Tentokrát však devětatřicetiletý gólman Gastón Sessa přeci jen přestřelil. V závěru nepovedeného zápasu 2. argentinské ligy, ve kterém třikrát inkasoval, si zlost vybil na podavači míčů a z pár metrů ho plnou silou trefil míčem do hlavy.



Co se Sessovi honilo v hlavě, už asi nikdo nepochopí. Možná se mu zdálo, že chlapec špatně podává míče, možná ho ovládla čirá frustrace z výsledku. Pro její uvolnění si však vybral ten nejhorší možný cíl.

Zasažený chlapec se snažil být statečný a několik vteřin dělal, že mu nic není. Po chvíli se ale bolest dostavila naplno a podavače poslala přímo na zem.

Sessa se mezitím choval, jako by se nic nestalo a pokračoval s rozehrávkou. Rozhodčí ale celou situaci viděl, přerušil hru a gólmanovi udělil červenou kartu.

Šílenství pak pokračovalo i po zápase. Při nastupování do týmového autobusu se totiž Sessa údajně stihnul ještě poprat se dvěma fanoušky.

Pro Argentince, který si v kariéře vyzkoušel i angažmá ve 2. španělské lize, to nebyl zdaleka první bláznivý kousek. Před pěti lety svět obletěla například strašidelná nahrávka, na které je vidět, jak při zpracování vysokého míče naschvál kopl do obličeje útočníka Palacia.



Vzhledem ke své minulosti proto může po poslední eskapádě očekávat dlouhý distanc...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud