24. ledna 2016 • 20:40

NEpřátelák! V Argentině padlo PĚT červených, Tévez dostal hlavičku

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že fotbalová přátelská utkání nemají ten pravý náboj? To nemusí být vždy pravda. Když se totiž v přáteláku utkají odvěcí rivalové jakými jsou argentinské týmy Boca Juniors a River Plate, o vzrušení není nouze. V posledním vzájemném střetnutí padlo pět červených a největší hvězda domácích Carlos Tévez schytal od soupeře hlavičku.



I když šlo jen o přípravný zápas, byla to pořádná mela už od úvodu utkání. V 10. minutě putoval do sprch první hříšník, který šel do souboje se soupeřem nevybíravým skluzem a rozhodčí bez váhání tasil červenou kartu.

Obdobný případ se odehrál v 56. minutě, kdy další domácí hráč Bocy Juniors si vyšlápl na hráče River Plate, což rozhodčího vyprovokovalo k dalšímu vyloučení.

A to nebylo vše. Čím blíž směřovalo utkání k závěrečnému hvizdu, o to víc emoce plály. Od 78. minuty do 84. rozdal rozhodčí další tři červené karty! Jednu dostal obránce River Plate, který během několika vteřin udeřil hlavou domácí hvězdu Tévcze do obličeje a ještě napadl jeho spoluhráče.

VIDEO: Takhle atakoval obránce hvězdného Carlose Tevéze

Pořádná řež nepřinesla moc fotbalové krásy. Hosté vyhráli 1:0, když proměnili nařízenou penaltu. "Nikdo z nás se nechoval dobře," prohlásil bývalý útočník Manchesteru City Carlos Tévez.

V konečném součtu sudí rozdělil ve vyhroceném utkání 5 červených karet. Zápasy Bocy Juniors bývají dost nervózní, i když jde jen o přátelské utkání. Během tří dnů dostal přední argentinský klub 5 červených karet ve dvou přátelských zápasech. Fotbal v Argentině prostě není nuda ani při přípravě na sezonu.

VIDEO: Sestřih utkání mezi Bocou Juniors a River Plate

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud