31. října 2023 • 21:10

Černý mužem zápasu! Prvním gólem poslal Wolfsburg dál, Union končí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentant Václav Černý vstřelil premiérový soutěžní gól za Wolfsburg, kterým rozhodl o domácí výhře 1:0 nad Lipskem ve druhém kole Německého poháru. Hosté jako vítězové posledních dvou ročníků tak nepostoupili tentokrát ani do osmifinále.



Křídelník Černý na rozdíl od posledních bundesligových zápasů dostal šanci v základní sestavě a ve 14. minutě po Tomásově přihrávce za obranu skóroval razantní střelou. Lipsku zkomplikoval cestu za případným vyrovnáním v 56. minutě Yussuf Poulsen vyloučením po druhé žluté kartě. Wolfsburg zvítězil po třech ligových porážkách.

Od začátku dnes nastoupil i další reprezentant záložník Alex Král, který nezabránil porážce tápajícího Unionu 0:1 ve Stuttgartu. Berlínský tým prohrál jedenácté soutěžní utkání po sobě. Jediný gól vstřelil Deniz Undav v závěru první půle.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud