10. prosince 2008 • 04:02

Ronaldo randí s manželkou milionáře!

Autor: mim
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Nejlepší fotbalista světa z Manchesteru United se zamiloval do ukrajinské modelky Aljony. Posílal jí esemesky. Zval ji na večeře. Prostě idylka celebrit. Ovšem až na jeden jeden háček. Pětadvacetiletá kráska je vdaná!



A to ne jen tak za leckoho. O pětadvacet let starším manželem Aljony je totiž anglický milionář John Haynes! Ten v mobilu své ženy nalezl od Ronalda devětačtyřicet zpráv. A Portugalce obvinil ze zničení svého manželství.

Dále čtěte:
Ronalda na kadeřníka upozorní obří obrazovka >>>

Být slavný není těžké, říká Ronaldo >>>

Přitom nejprve vůbec netušil, že se jedná o čerstvého držitele Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety! "Byly to trapné zprávy. Jak od školáka. Psal napůl portugalsky a napůl anglicky. A navíc s chybami! Kdybych nějaké dívce psal takové zprávy, propadl bych se do země," líčil obsah romantických esemesek Haynes.



To se ovšem modelce nelíbí. "Úplně na Johna zuří. Prý to dělá jen pro publicitu. Aby ji očernil. Jejich manželství bylo v koncích už dávno před tím, než poznala Cristiana," prozradila její blízká přítelkyně.

Dále čtěte:
Ronaldo byl jen krůček od Arsenalu >>>

Exmilenka Nereida: Ronaldo se holí všude >>>

Pochybnosti na láskyplné partnerství pana a paní Haynesových navíc vrhá skutečnost, že Aljona se k sňatku nabízela na internetu! Byla totiž tváří jedné z mnoha společností "seznamujících" mladé dívky z východní Evropy se zámožnými klienty ze západu. Samozřejmě za patřičnou provizi.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud